«Ο Κήπος Με Τα Μαύρα Τριαντάφυλλα» της Νίνας Σαβινά – Book tour

Καλημέρα! Ελπίζω, να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι ένα όμορφο ΣαββατοΚύριακο! Σήμερα θα σας παρουσιάσω το πρώτο βιβλίο της συγγραφέα Νίνας Σαβινά «Ο Κήπος με τα Μαύρα Τριαντάφυλλα» από τις Εκδόσεις Φυλάτος. Πάμε λοιπόν, να μάθουμε λίγα πράγματα για το βιβλίο!

Η αθωότητα είναι μονάχα η αρχή. Η φυσική αρχή. Το μετά καταλήγει γρίφος… και το τέλος εφιάλτης. Η ιστορία δύο ανθρώπων, δύο παιδιών, δύο κοριτσιών… οι οποίες μετατρέπονται απότομα σε δύο γυναίκες με πάθη. Η μία ανίκανη να τα τιθασεύσει. Η άλλη, επιλέγει να παλέψει, όχι μονάχα με τους δαίμονές της, αλλά και με εκείνη που αποφάσισε να παραιτηθεί. Το λάθος γίνεται βίωμα… Η ανομία υποδύεται την εξέλιξη… Ο εγωκεντρισμός μοιάζει αφοσίωση… Το μίσος σαμποτάρει την αγάπη… Ο έρωτας  φλερτάρει με την παράνοια… Μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο, κάποια χέρια αρρενωπά ψάχνουν την άκρη από το κουβάρι. Η άκρη κόβεται βίαια. Η εξιλέωση αγνοείται…

Στο πλαίσιο της παρουσίασης η συγγραφέας απάντησε σε μία ερώτησή μου:

  Πώς θα χαρακτηρίζατε τη σχέση που έχετε δημιουργήσει μεταξύ των δύο φίλων και τι θέλετε να αναδείξετε μέσα από αυτή;

Η σχέση τους φαίνεται από την αρχή ότι είναι πολύ δυνατή, υπάρχουν έντονα φιλικά συναισθήματα, βαθειά αγάπη και αφοσίωση. Στην ουσία, αυτά τα δύο κορίτσια από την αρχή της εφηβείας τους κι έπειτα μεγαλώνουν μαζί. Στην πορεία της ενήλικης πια ζωής τους όμως κάτι θα αλλάξει που θα αναγκάσει τις δυο κοπέλες να έρθουν σε ρήξη και ίσως αυτό τις στιγματίσει. Κι εκεί όμως δε θα είναι μόνες. Θα δοθούν επιλογές και θα παρθούν αποφάσεις που θα φανεί πια ο δυναμισμός των ηρωίδων και του περίγυρού τους, μέχρι που μπορούν να αντέξουν, αλλά και κατά πόσο σταθεροί είναι σε όλα όσα πιστεύουν.

Γνωρίστε την συγγραφέα  Νίνα Σαβινά:

Η Νίνα Σαβινά είναι γεννημένη στην Αθήνα. Έχει τελειώσει Νοσηλευτική, αποκτώντας αρκετές γνώσεις στον τομέα κι όποτε βρίσκει ευκαιρία φροντίζει να εξελίσσεται παρακολουθώντας διάφορα επιμορφωτικά συνέδρια ή σεμινάρια. Από μικρή είχε το συνήθειο να αποτυπώνει στο χαρτί ιστορίες φαντασίας, άλλες φορές με επιτυχία κι άλλες οι οποίες έμειναν παραπονεμένες. Μέχρι που έβαλε στόχο να ολοκληρώσει μία από αυτές και να τη μοιραστεί μαζί σας. Η αγαπημένη της ασχολία τα τελευταία χρόνια είναι η οικογένειά της. Η γραφή είναι και θα συνεχίσει να είναι μέρος αυτής. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, «Ο κήπος με τα μαύρα Τριαντάφυλλα» αποτελεί το πρώτο της συγγραφικό έργο.

Ροδάνθη Λάκκα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s